xmas+new year.

Ja.. känns nästan som att det är på väg att bli vinter igen.. så då tänkte jag att det skulle passa bra in med lite vinterbilder! right? :)

Min julafton firade jag hos Hannibal och hans familia i Danmark. Snacka om julstämning alltså! Levande ljus i granen, dans runt granen, världens godaste julmat.. + kalle anka förstås (dom har svt).

Dan innan dopparedan så åkte vi en massa snowboard hela dagen. De har byggt en ramp utanför "skøjtehallen" med en box, rör hopp och wallride. Himla fet!

image83


Dan efter julafton så åkte vi direkt till Österrike. Blev utskrattad när vi väl kom fram och jag vaknade och utbrast "Shit vad snabbt det gick". Inte konstigt då jag sov ungefär 90% av resan som tog runt 13h..

image88  

                    
image93

i'll never stop.

Förvånad? Nä, jag förstod väl det. Jag flyger och flänger överallt i sommar också. Frågan är ju när pengarna egentligen tar slut? Tur att jag jobbade som ett svin i somras. Iallafall så drar jag och daarl' europa-runt i sommar. Blir snowboardåkning för heela slanten! Österrike, Schweiz, Italien.. kommer ju bli bäst!

image51
Saas Fee, Schweiz.
  

Saas fee, Milano, Venedig och Schladming (min pojkväns "sommarstuga") ;)

Kommer bli den bästa "vinter-sommaren" i hela världen. På min födelsedag 17/6 ska vi även åka till tyskland en snabbis. Inte så lång tur med tanke på att Hannibal bor i Silkeborg, Danmark. Runt 3 timmar. Iallafall så ska vi åka till hamburg till Snowdome. För er som inte vet det så är det europas största inomshus-park.

image59
Så där blir det till att shredda järnet en heeel dag och sedan åka tillbaka till silky där det blir party 1000 på kvällen!!
Kategori:

long time no see.

Tänkte att jag skulle ta tag i dethär med bloggskrivandet. Bli lite mer seriös helt enkelt. Medans jag sitter och funderar vad jag kan skriva för något roligt så kan ni få se en himla najs bild sedan i vintras, då jag flög&flängde runt om i europa. Längtar really really tillbaka!!!

image44

Avoriaz, France.

Ska väl sammanfatta min 1½ vecka i frankrike med några schyssta bilder. En bild säger ju faktiskt mer än tusen ord...

image60
1 av de 4 parker som fanns.
       
image65
Hans-Jakob, Jesper, Hannibal, Niels, Michael, Ole, Maja & a random mosquito ?
    
image73
Precis efter Hannibal bröt sitt revben. Men han ser rätt glad ut ändå ? Det var ju gratis Pepsi Max trots allt...
    


Det var en sjukt lyckad vecka. Var där på "praktik" eller vad jag ska kalla det.. Fotograferade ju faktiskt himla mycket.. Men man kan väl sammanfatta att det blev
-50% fest
-30% snowboardåkning (för min del)
.. å ja.. resten fotografering. Men de bilder jag tog fick jag till bra.. enligt min åsikt. haha!

Ingen frånvaro från skolan var ju ett BIG TIME+ iaf.

(skall väl även tilläggas att bilder jag tagit kommit upp på luksusonline.dk och även i luksus tidningen. woowoo,