happy halloween.

Ja.. så hade man införskaffat sig hela utstyrseln UTAN att kunna använda det.. får helt enkelt ta och ha en "Halloween afterparty" nästa vecka eller nått.
Men här är ialf. min kostym - Yo-Landi Vi$$er från Die Antwoord.
Yo-Landi Vi$$er , Maja

Nu ska jag avnjuta en flaska Julmust, lite chokobons och se alla säsonger av Scooby Doo som jag laddade hem idag. Det är jag faktiskt värd, jag har tagit min dagliga spruta SJÄLV idag för första gången - och inte nog med det.. idag tog jag MINA FÖRSTA STEG sedan operationen! Oh jisses som jag var glad.. glädjetårar.....

lazy workout....

man ligger alltså ner.. låter benet vila på denna mackapär och den kör upp å ner i 30 min. Fick testa hur mycket mitt knä pallade av först, och det blev 80 grader.. vilket var väldigt bra tydligen. Tjejen bredvid mig kunde bara 30 :/ och vi har exakt samma skada...
tråkigt var det..  så tog fram ipod och psp.. THANK GOD for electronic gadgets!!!
(värt att tillägga: jag blev SJUKT dizzy efter denna workout.. låter ofattbart, men har druckit galet mycket vatten nu.. känns som jag har sprungit ett maratonlopp!) wtf?
peace.

peace, love and rehab! :)

...otur hade jag. tusen otur, men that's life !

Mitt korsband i knäet hade gått av helt, så nu blir det att träna upp musklerna inför nästa operation i december! Sen efter operationen så blir det rehab på hög nivå. Träna upp musklerna runt knäet och ta det easypeasy! Läkarna säger att det kommer ta ca. 6-9 månader innan mitt knä kommer att kännas hyffsat normalt igen.

Men ptja, det kunde ju faktiskt ha varit värre.

..Som den 'anonyme' skrev till mig i mitt tidigare inlägg; det är ju faktiskt bara 1 vinter jag missar ! sen har jag ju flera flera säsonger framför mig, och inte nog med det, jag kan ju faktiskt åka året runt här i Österrike, så jag ska absolut inte klaga ! :)

Så nu blir det full fokus på arbete och allt som har att göra med NAME clothing! .....sen hade det ju också varit mysigt att finally skaffa sig en liten puppy. nu när det finns tid för en! :) hihi.
3 hål i beeenee. (dom drog ut dendär äckliga grejjen som sög ut mitt blod ur knäet idag, -HALLELUJAH moment!)