Vi beger oss vidare..

..mot nya äventyr!
Om en halvtimme går vår båt till Koh Tao. Ser veeerkligen fram emot det! :) Koh Tao har tydligen Thailands bästa snorkling! yaay! :)

Något o-kul är att en i resesällskapet kommer bege sig hem till Sverige idag. Usch, jag vill typ aldrig tillbaka. Jag äälskar Asien.

..idag måste jag boka biljetter till Bali samt HEM. Hem till Österrike.. ja jisses, tiden har gått alldeles för snabbt här :/
Kategori:

Mitt i djungeln.

Gårdagens äventyr var ett riktigt djungeläventyr kan jag säga! Vi tog mopparna och skulle köra till en beach ca. 10 min från var vi bodde. Efter 30 min på en mer och mer avsmalnande väg så kommer vi fram till att vi har kört fel, men krigare som vi är så fortsätter vi. Vägarna var nästan 90 grader upp och ner med enbart sand och sten.. Men det var värt det, vi fick se vattenfall, grottor och en fin strand långt bort i tjottahejti..

Vi såg också en märklig fågel.


Senare checkade vi in på vårat nya bungalow ställe, Lighthouse. Precis vid havet... peeerfekt läge! Söta små bungalows, från utsidan. Inne i vår bungalow fann vi en spindel lika stor som en handflata, en ödla som skrek parningsrop (låter helt förfärligt, och HÖGT!) och ett X antal äckliga skaldjur. Inte så konstigt, då det är hål i stort sett överallt.

Men helt klart charmigt. Och det kostar 25kr per natt. Helt okej alltså!

Kategori:

Good mornin' world!


Har precis vaknat, sitter och sipprar på en cafe latte och en fruitshake - med den mestaste bästaste utsikten på hela Koh Phangan. Idag drar vi från våran drömstrand till en annan på andra sidan ön. Vi har hyrt moppar så vi kommer nog utforska hela ön idag! Blir superkul!
.. och på tal om moppar.. så fick jag snacks-obstinens igår och tog moppen till 7eleven. Problemet var inte bara att det var kolsvart ute, jag visste inte heller vart 7eleven låg någonstans. Det slutade med ett djungeläventyr där jag körde på en orm (för andra gången denna resa) men hittade slutligen tillbaka hem. Puh.
Nu blir det till att packa och checka ut ! Ciao!
Kategori: